فوبیای رانندگی روی پل

از آن گذشته با وجود پیشرفت در روان شناسی و روانپزشکی و مشاوره، مردم هنوز سعی نکرده اند اطلاعاتشان را طوری سازماندهی کنند که مستقیما به حل و فصل مشکلاتشان بپردازند. فروید قانوی را وضع کرد که “باید وارد تاریخچه فردی شد”، از این رو معقتد شدیم که اگر بشود علت بسط یک موضوع را در تاریخچه فردی فهمید، می توان بر روی آن کار کرد. من فکر می کنم شما فقط نیاز دارید این کار را یک یا دوبار انجام دهید. با این کار می فهمید که مردم چگونه در خودشان فوبیا ایجاد می کنند، لازم نیست برای هر کدام از فوبیاها یک برداشت تاریخچه ای داشته باشید، فقط تا همین اندازه کافی است که بدانید آنها عملا فرآیند یکسانی دارند. روشی که از طریق آن، افراد دچار فوبیا می شوند بسیار جالب است. به هر حال هر وقت چیزی راجع به ساخترا فوبیا دستگیرتان شد می توانید به سراغ آن بروید و آن را تغییر دهید، زیرا تمام فوبیاها به روش یکسانی عمل می کنند. استراتژیهایی در مردم هست که آنها را دچار واکنشهای فوبیایی می کند. در این جا چه کسی فوبیا دارد؟

فوبیای رانندگی روی پل

فوبیای رانندگی روی پل

زن: من نسبت به رانندگی بر روی پل فوبیا دارم، می ترسم ماشینم در آب سقوط کند.

(به حاضران) اگر این خانم را زیر نظر می گرفتید، هر چیزی را که لازم بود برای تغییر دادن او بدانید، به دست می آوردید. (به زن) دلت می خواهد از شر این فوبیا خلاص بشوی؟ آیا این فوبیا رفتارت را محدود می کند؟

زن: اوه، خیلی دلم می خواهد از شر آن خلاص شوم!

مطمئنی؟

زن: البته که مطمئنم. فقط مطمئن نبودم که آن را با کسی در میان بگذارم، ولی این کار را کردم!

ولی لازم نبود آن را بگویی! می توانستی آن را مانند یک راز پیش خودت نگه داری. ما به هیچ مضمون و محتوایی احتیاج نداریم. در واقع ترجیح می دهیم که نداشته باشیم. آیا کس دیگری در این جا هست که فوبیا داشته باشد و دلش نخواهد راجع به آن با کسی صحبت کند؟ هر موقع که از بین شما داوطلب خواستیم، مضمون ماجرا را پیش خودتان نگه دارید. هیچ یک از شما نمی دانستید که امروز صبح، لیندا راجع به چه موضوعی داشت فکر می کرد، این قالب کاری ماست که همواره در تدریس از آن استفاده خواهیم کرد، بنابراین در شرح دادن ماجرا مختارید.





دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.